De winterschilder; voor binnen én buiten

lange-voorhoutIeder jaar vragen we rond deze tijd aandacht voor ‘De Winterschilder’. Nu is het extra aantrekkelijk om werk uit te laten voeren, want de winter staat voor de deur. Daarmee kunt u leuke kortingen krijgen van de winterschilder. Zowel op het binnen- als het buitenschilderwerk. Door de sterk verbeterde verf en door verschillende afschermtechnieken kan tegen dezelfde kwaliteitsgaranties praktisch het hele jaar door worden geschilderd.

Patrick Hoskens, mede-directeur, legt uit hoe zij te werk gaan: “Een project start bij een goed eerste gesprek met de opdrachtgever. Inventariseren wat de klant wenst. Het maakt ons niet uit of het om grote of kleine projecten gaat, wij investeren in alle klanten. Ook zullen wij ons advies inbrengen op basis van onze ervaring. Daarna presenteren wij onze klanten een marktconforme offerte. Eenmaal overeengekomen kan de klant op ons rekenen.”

Onderhoud van uw woning is een investering die zich terugverdient. Indien Koek & Reinders iets voor u kan betekenen, neem gerust contact op. Er wordt snel en accuraat ingespeeld op uw specifieke wensen, ongeacht het formaat en de aard van het project.