Klaar voor de volgende 100 jaar!

Al bijna 100 jaar is Koek & Reinders Schilderwerken een begrip in Den Haag en omstreken. Om dat zo te houden, is het van belang om bij te blijven op je vakgebied, kennis te hebben van de ontwikkelingen in de markt maar ook te zorgen voor een aansprekende uitstraling. Op dat laatste punt konden we nog wat verbeteren.

De afgelopen weken hebben we onze huisstijl tegen het licht gehouden. De naam zou blijven voortbestaan maar het logo mocht wel wat opgefrist worden. En we zijn trots op het resultaat! Ook de website heeft een metamorfose ondergaan waardoor hij voortaan op alle apparaten te bekijken is. Onze volgende stap is zichtbaarheid op social media.
Het opfrissen van de huisstijl is niet de enige verandering die heeft plaatsgevonden. Jaap de Jongh heeft na ruim 50 dienstjaren, waarvan de laatste als directeur, het stokje door gegeven aan Patrick Hoskens. Patrick heeft veel ervaring met het leiden van een schildersbedrijf en wij zijn er dan ook trots op hem als nieuwe directeur van Koek & Reinders schilderwerken te kunnen verwelkomen.

 

logo

logo