Verduurzaming monumentaal grachtenpand Delft

Onze vaklieden hebben een prachtig monument geschilderd en voorzien van vacuüm isolatieglas. Het monumentale pand is gebouwd in 1906. Door vacuümglas toe te passen blijft het historische karakter van de gevel bewaard én wordt de isolatiewaarde van de woning sterk verbeterd.   

We hebben het pand verduurzaamd. De ramen in de voorgevel zijn voorzien van monumentenglas. Het dunne vacuüm isolatieglas is heel geschikt voor renovatie- en restauratieprojecten. Door de hoge isolatiewaarde en de dunne opbouw is dit glas goed in bestaande monumentale ramen te plaatsen. 

We hebben het houtwerk waar nodig hersteld en daarna voorzien van een nieuwe laklaag. 

Ons team is ontzettend trots op het resultaat: de woning staat te stralen in de zomerzon en de isolatie biedt de bewoners nog meer comfort en woonplezier!

😃 Meer weten over isolerende beglazing?
📌 Neem contact met ons op: Telefoon: 070-3856106 of  info@koekenreinders.nl

Dankzij vacuümtechnologie is dit glas enorm isolerend en gelijktijdig toch heel dun. Het gebouw is beter in staat om de warmte vast te houden in de winter. Bovendien houdt monumentaal isolatieglas zonnewarmte beter vast dan andere beglazing, waardoor het energieverbruik daalt. Daarnaast is dit glas milieuvriendelijk, loodvrij, 100% recyclebaar en heeft het een uitzonderlijk lange levensduur.