Schildersbedrijf Den Haag

Schildersbedrijf Den Haag

Al voor de oorlog behoort Koek & Reinders Glas- en Schilderwerken tot het grootste Schildersbedrijf in Den Haag met circa honderdvijftig werknemers. In de naoorlogse jaren breidt het bedrijf zijn reputatie verder uit, onder meer met werkzaamheden aan het grote Stadhuis in Den Haag, de nieuwbouw van de Shell hoofdkantoren in Den Haag en Pernis en kazernecomplexen in heel Nederland.

Restauratie
Vanaf de jaren tachtig richt Koek & Reinders zich meer op restauratie, waaronder grootschalige schilderwerken in opdracht van de Rijksoverheid aan o.a. de Raad van State, de Eerste en Tweede Kamer der Staten Generaal, de Ridderzaal, de Trêveszaal, Landgoed Oud Amelisweerd, het Catshuis en diverse Historische Haagse Hofjes. Tot op de dag van vandaag voeren het schildersbedrijf uit Den Haag onderhoudswerkzaamheden uit aan deze belangrijke monumenten. Ons personeel is dan ook in staat decoratieve technieken uit te voeren, waaronder bladgoudwerk-, marmer- en houtimitaties.


Regulier schilderwerk
Behalve in restauratie is Koek & Reinders thuis in het reguliere kwaliteitsschilderwerk. Tot onze klantenkring behoren diverse particulieren, Sociëteit de Witte, Stad & Lande en de Nieuwe Kerk op het Spui, de Koninklijke Schouwburg en diverse ambassades. Ook werken we regelmatig in opdracht van woningcorporaties, vastgoedbeheerders, VVE’s en onderhoudsaannemers.

Heeft u meer interesse in onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op door te klikken op deze link.