Over Koek & Reinders

Al voor de oorlog groeit Koek & Reinders Glas- en Schilderwerken uit tot één van de grootste schildersbedrijven in Nederland. In de naoorlogse jaren breidt het bedrijf zijn reputatie verder uit, onder meer met werkzaamheden aan het grote Stadhuis in Den Haag, de nieuwbouw van de Shell hoofdkantoren in Den Haag en Pernis en kazernecomplexen in heel Nederland.

Typisch Koek & Reinders
Wat ons typeert zijn de korte lijnen, het vakmanschap, ons oog voor detail en onze discretie. Van offerte tot realisatie heeft u te maken met één aanspreekpunt. Daarnaast is Koek & Reinders VOG- en VCA** – gecertificeerd en door de jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreide vak- en materiaalkennis.

Regulier schilderwerk
Behalve in restauratiewerkzaamheden is Koek & Reinders ook thuis in het reguliere kwaliteitsschilderwerk. Tot onze klantenkring behoren zowel particulieren als woningcorporaties, vastgoedbeheerders, VVE’s en onderhoudsaannemers.

FINEO Vacuümglas: Koek&Reinders is ‘Gecertificeerd Fineo Partner’ voor het leveren en plaatsen van Fineo-glas.

Een duurzame oplossing voor renovatie en restauratie

Fineo is dun, vacuüm isolatieglas en daarmee geschikt voor renovatie- en restauratieprojecten.
Door de hoge isolatiewaarde en dunne opbouw is dit glas prima in monumentale ramen te plaatsen, zonder of met minimale aanpassing van kaders. Met deze isolerende beglazing houden we ons vastgoed actueel, bruikbaar en betaalbaar voor de toekomst.
Bekijk alvast onze projecten waar we FINEO-glas hebben toegepast:
Escher Museum Den Haag 
Huize Boschzicht Den Haag